Laatste seizoen Lessen FEEL

Ik heb besloten na dit seizoen te stoppen met de lessen FEEL. Dit doe ik niet omdat ik het geven van deze lessen niet meer leuk zou vinden. Integendeel, elke les heb ik met veel plezier gegeven en met veel plezier met jou beleefd. En dat doe ik nog steeds!

Ik stop met de lessen omdat ik tijd wil maken voor en vooral focus wil geven aan het geven van workshops. Reeds vele jaren geef ik 1-op-1 coaching; met mijn martial arts achtergrond heb ik een coachingstijl ontwikkeld waar emoties zoals boosheid, angst en verdriet aandacht krijgen middels beweging en oefeningen. Op deze manier aandacht geven aan emoties en het lichaam wil ik voor een groter publiek toegankelijk maken middels workshops. Elke workshop zal één van de elementen hout, vuur, aarde, metaal of water als thema hebben. Elk element komt overeen met een emotie.

De komende tijd zal ik besteden aan het verder ontwikkelen en uitwerken van het bijbehorende programma. Ik hou je op de hoogte!

Praktische informatie:
De laatste lessen zijn op maandag 15 en donderdag 18 juli. Strippen die na deze laatste lessen nog geldig zijn, worden uiteraard gerestitueerd. Je kunt dus strippenkaarten blijven aanschaffen.

Namasté, Gwan.

4 thoughts on “Laatste seizoen Lessen FEEL

Geef een reactie