Afscheid lessen Workshop FEEL

Gouda, 18 juli 2019

Lieve yogi’s, lieve mensen,

Met gemengde gevoelens neem ik afscheid van de lessen FEEL. Aan de ene kant voel ik een licht verdriet bij het afscheid, aan de andere kant voel ik veel blijheid en dankbaarheid dat ik dit in mijn leven heb mogen beleven en ervaren. Dankbaarheid omdat ik dit samen met jou heb mogen beleven en ervaren. Dankjewel dat je jezelf met mij hebt gedeeld, en dankjewel dat ik mijzelf aan jou heb mogen laten zien.
Als een klein kind vol spanning kijk ik uit naar het volgend avontuur en ik hoop dat jij ook dit avontuur met mij wil beleven.

Nogmaals dank voor jouw aanwezigheid, jouw inzet, jouw glimlach, onze uitwisseling …. Dank en dankbaarheid dekken als woorden niet hetgeen ik nu in mij voel; het voelt meer en dieper, veel dieper ….

Namasté en Aroha, Gwan.

Geef een reactie